Integritetspolicy

Introduktion
Vi på Hugo Wiktor AB org. 5567416127 (Hugo's Herr) respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter med nya förbättrade funktioner för ökat dataskydd. Bland annat förbättrad GDPR funktionalitet.  Det är viktigt för oss att lagar och regler kring personuppgiftsskydd följs och inte säljs vidare till företag eller annan tredje part.

Dessa personuppgifter lämnas endast ut om någon form av myndighet kräver det från oss.

Säkerhet
Vi använder oss utav säkra IT-system för att skydda dina personuppgifter och din integritet med hög säkerhet. Som seriös e-handlare har vi valt att kryptera och skydda vårt innehåll tryggt och stabilt med hjälp av ett SSL-certifikat. 

Vilka typer av data samlar vi in?

- Namn
- Ålder
- Kön
- Personnummer
- Kontaktinformation (e-postadress, telefonnummer, adress)
- Storlekar, mått
- Betalningsinformation (via Klarna)
- Beställningsinformation (ordernummer, varor etc.)

Hur länge sparas dina uppgifter?
Dina personuppgifter lagras hos oss till det att du själv väljer att avsluta/ta bort dem. Dina personuppgifter tas även bort om du som kund inte varit aktiv på 3 år, då tas personuppgifterna automatiskt bort ur vår databas. Du kan när du vill i tid kontakta oss på Hugo Wiktor AB och begära att dina personuppgifter tas bort.

Dina personuppgifter (namn och adress) kan komma att lagras längre om detta krävs i enlighet med Konsumentköpslagen och bokföringslagen.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi lagrat och när som helst begära en kopia. Skulle personuppgifterna vara felaktiga har du också rätt att få de korrigerade eller också begära att få dem raderade.

Du har också rätt att säga upp nyhetsbrev när som helst i tid, detta gör du genom att kontakta oss om din begäran på info@hugosherr.com.

Cookies
Cookies är en mindre textfil som lagras på användarens dator för att känna igen besökaren och maximera köpupplevelsen. I våra cookies sparas inga personuppgifter, utan de används för att e-handelssystemet ska fungera fullt ut. 

Kontakt
Har du tankar eller frågor, vänligen kontakta oss på info@hugosherr.com eller ring oss på 054-18 99 90. Måndag-Fredag 10-18.


Fri frakt i hela Sverige      Hugo´s på Facebook   Hugo´s på Instagram